exposicio-roger-aran

A vegades – Exposició de Roger Aran

“A vegades” és la nova exposició de Roger Aran.

exposicio-roger-aran-2

“A vegades” el món es para per gaudir d’un instant. “A vegades”, en una ciutat que no dorm mai, el temps s’enrareix. “A vegades” tot sembla anar a la contra evidenciant els errors d’un sistema. “A vegades” res mai és el que sembla i els contrastos de vides concèntriques es troben per un segon en una mateixa ciutat. “A vegades” juguem a viure. “A vegades” tan sols tu.

Roger Aran és un cercador d’històries. És un artista lleidatà que va arribar a Barcelona per estudiar interpretació i música. Després d’estudiar cursos a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, ara ha començat a formar-se a EASD Josep Serra i Abella, on descobreix nous punts de vista per relatar les històries que troba.