cartell La falsa suicida La Vilella

La falsa suicida

La falsa suicida, d’Angelica Liddell

Del 2 al 26 de febrer de 2017

auto playing auto muting video

 

Ofelia i Horacio, personatges sorgits de Hamlet, es retroben fora de l’obra shakespeariana. Ofelia es guanya la vida en un peep show des que va caure d’un cinquè pis i va sobreviure. Horacio, llop solitari i esguerrat, la visita sovint. En aquesta tragèdia contemporània Angélica Liddell ens proposa un viatge íntim i inquietant de dos outsiders a través de les relacions de poder, la solitud, les expectatives vitals i un passat amb el qual tard o d’hora hauran de saldar comptes.

la falsa suicida 2

Fitxa artística:

Marta Díez – Ofelia
Jon James Barousse – Horacio
Ona Grau – Escenografia, vestuari i llums
Sadurní Vergés – Direcció i so