entrenament-actoral-2017

Nou grup d’entrenament actoral

La Vilella, dins de la seva part de formació (iam studio), obre un nou grup d’entrenament actoral amb sessions tots els dimecres 16,00 a 19,00.

El treball està dirigit a un grup reduït de fins a 8 persones.

A QUI VA DIRIGIT

Està dirigit a actors creadors amb experiència que busquen millorar les seves capacitats tant com a creador com també en  la tècnica interpretativa, ja sigui per al teatre, el cinema o la televisió.
No és un grup d’iniciació, sinó un grup d’entrenament per actors i actrius amb experiència.

LES SESSIONS

Aquestes sessions d’entrenament estan dissenyades per a satisfer les necessitats de tots els participants.

Cada sessió de 3 hores es divideix en tres blocs:

Primera part:  l’entrenament de les capacitats personals, tant físiques com vocals, així com la concentració, l’atenció o la relaxació.
Aquest primer bloc combina exercicis de diferents disciplines, com les arts marcials, la dansa, l’acrobàcia o cant, entre d’altres.
Segona part: a través del sistema iam (impuls-action motion) . En aquesta part es donen eines concretes que es poden aplicar directament en la preparació d’una escena, per a millorar els aspectes que necessita cada participant.
Tercera part:  el treball amb textos o escenes de creació.
Aquesta tercera part és la que permet un treball més específic per a cada participant, i permet treballar a partir de textos que ens ajuden a millorar algun aspecte de la nostra tècnica, desenvolupar un procés de creació, o fins i tot la preparació dels textos per a càstings.

El reduït grup de treball de 8 membres  permet al coach enfocar el treball als casos específics de cada participant en les sessions, el que afavoreix el progrés de tots els participants.

APLICAR

Per aplicar, si us plau envieu un correu electrònic amb CV a info@iamtheatrestudio.com . Els actors pre-seleccionats seran convidats a una entrevista personal amb en Jordi per a conèixer les necessitats del candidat.