lieaving acte 1 breus

Breus – Li/ea/ving, Acte 1

Li/ea/ving, acte 1.
Mostra dels BREUS de la cia. Sargantana
dissabte 1 de juliol a les 20h
– taquilla inversa –
Cia Sargantana us presentem tres dels monòlegs que han estat la llavor del projecte en el qual actualment estem treballant, The Li/ea/ving Project. Us parlarem de l’exili a través de tres històries, de tres testimonis que lluiten per sobreviure i que han de fer front a la decisió més difícil de la seva vida: quedar-se o fugir.

 

_BREUS és una trobada al voltant de peces teatrals breus amb una temàtica social. Volem generar un diàleg al voltant del que s’acaba de veure entre tots els assistents, tant públic com creadors, per a propiciar canvis en el nostre entorn.

_Aquestes trobades són habitualment fora de l’espai teatral, busquem el lloc adient per a cada mostra, per fugir de la idea anquilosada que sovint té la gent del teatre i permetre un millor diàleg i, al mateix temps, un acostament al teatre, una creació de públic.

_BREUS és la punta de l’iceberg, el resultat de mesos de treball. Al mateix temps, és l’inici d’alguna cosa, una nova manera de parlar amb el públic d’avui en dia, és la base del  que podran ser eines per a tots aquells que busquin un teatre entretingut, però no d’entreteniment, tant creadors com públic.