Gran acollida de “Si jo no hi fos (la festa seria més divertida), de cia Espai en Construcció

Després de dues setmanes de funcions, “Si jo no hi fos (la festa seria més divertida)" de cia Espai en Construcció està sent un dels espectacles més aplaudits a Teatre Barcelona, a més de tenir molt bones crítiques dels espectadors. Podeu llegir-les a continuació, no us les perdeu!

Somnis de teatre (Gema Moraleda):
“Una petita (o gran) catarsi per fer-nos sentir menys estranys. Un muntatge preciós que no hauríeu de perdre-us, passi el que passi."

Teatralnet (Àngels Castuera):
“Una nova mostra del segell de la companyia: una peça delicada, construida a partir d’uns engranatges acuradament disposats sobre l’escena. Visca les atmosferes que creen els d’Espai en construcció."

Voltar i voltar (Miquel Gascón i Imma Barba):
“És inevitable sentir-se identificat amb algun dels personatges magníficament dibuixats a escena, o amb algunes de les situacions descrites. Amb unes interpretacions d’una sensibilitat i tendresa realment encomiables i una excel·lent posada en escena, hem gaudit de nou de l’oportunitat de veure i sentir un treball rodó, una petita obra d’art."

Espectáculos BCN (Nicolás Larruy):

“Un muntatge excel·lent que converteix la nostra vida quotidiana en una petita obra d’art."

A més, també podeu llegir la crònica que el Martí Figueres va escriure per la revista digital Núvol, i que parla del procés de creació col·lectiva de la companyia i del recorregut que han fet fins arribar a presentar l’espectacle!

Foto: Ismael Tato