Projecte Fractal: la tecnologia al servei de la imaginació

cia. Sargantana comença aquest 2018 el Projecte Fractal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Projecte Fractal està dirigit, principalment, a joves entre 16 a 29 anys en situació de vulnerabilitat, en risc d’exclusió social o indocumentats.

L’objectiu del projecte és formar a nous professionals capaços de gestionar aspectes tècnics d’espectacles en viu a través d’una solució innovadora basada en la tecnologia. La investigació i la formació serà a càrrec de Jordi Pérez i Soldevila.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA DEL PROJECTE

El projecte consta de tres etapes:

1- Curs de nivell inicial – del 3 al 26 de juliol
2- Curs de nivell avançat – del 2 al 25 d’octubre (només podrà fer-lo l’alumnat del nivell inicial)
3- Contractació de tres alumnes per fer un projecte final – durant el més de novembre

El curs és gratuït gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 

QUINA EXPERIÈNCIA TÉ CIA SARGANTANA?

cia. Sargantana  utilitza des de 2013 la programació i la tecnologia en les recerques artístiques, i treballa dins el laboratori utilitzant mapping i kinect, principalment. Alguns dels aspectes s’han aplicat de forma professional a diversos muntatges: “Ball d’hivern”, “Carmina Transitus”, “La Plana”, “Li/ea/ving”, “De quan tot filava quan filava”.

Alhora, l’associació ha treballat en diferents projectes amb joves en situació de vulnerabilitat, introduint-los en processos de creació artística de projectes com el Festival VisaVis (França) o el Mercadal del comte Guifré (Ripoll). Des del districte Sants-Montjuïc també s’ha recolzat el Projecte Breus, on es generen trobades entre creadors i públic per a parlar de temàtiques socials.

 

Per a més informació del projecte, poseu-vos en contacte amb la companyia a produccio@ciasargantana.cat