PRORROGUEM “Et vindré a tapar”, de cia Espai en Construcció!

Després de l’èxit que està tenint la reestrena del primer espectacle de cia Espai en Construcció —recordem que es va estrenar a La Vilella a finals de 2014—, es faran tres funcions més el 9, 10 i 11 de març. El dijous 8 de març, per motiu de la vaga del dia de la dona, no hi haurà funció.

L’espectacle està tenint una molt bona rebuda. Us deixem un recull d’alguns dels comentaris:

Jordi Vilaró (Núvol): Aquest espectacle ens permet gaudir de la construcció d’una història de senzillesa narrativa aparent, de gran bellesa visual i, sobretot, amarada d’una enorme sensibilitat, que és allò que tothora desprenen aquests tres entranyables personatges en el seu incert i tortuós camí.

Gemma Moraleda (Somnis de Teatre): Amb una delicadesa absoluta, una posada en escena senzilla i una feina precisa, concreta i gens afectada, Et vindré a tapar fuig del melodrama i ens porta pels camins del costumisme ben entés i, en alguns moments, de la farsa que disfresa el cop de puny que està a punt d’arribar.

Ivan F. Mula (Teatre Barcelona): El periplo emocional al que asistimos es excepcional por la profundidad de su contenido en contraposición de la aparente simplicidad de su puesta en escena […] Emotivo, honesto, valiente y despojado de artificios, este montaje de la compañía Espai en Construcció es una nueva demostración de que, cuando hay talento, la falta de medios no es ningún obstáculo.