cia Sargantana torna amb “Li/ea/ving – acte I”

cia Sargantana torna amb “Li/ea/ving – acte I” del 12 al 22 d’abril!

“Li/ea/ving, acte I” és un muntatge on es convida el públic a viure els últims moments de tres personatges abans que abandonin per sempre la seva llar. Es tracta d’un muntatge al voltant de tres monòlegs a curta distància en tres espais diferents, que el públic recorre al llarg de la vetllada. El recorregut també juga un paper destacat en el muntatge. Emigrants, refugiats, expatriats… tots sota l’etiqueta d’immigrant en els països d’arribada.

“The Li/ea/ving project”, projecte del qual forma part aquest muntatge, parteix de la comprovació que la necessitat de marxar és cada vegada més intensa en les societats actuals d’arreu del món. Necessitats de fugir, de trobar una sortida, d’intentar viure enlloc de sobreviure.

Fitxa artística

Intèrprets: Carles Garcia-Llidó, Jordi Pérez, Alba Rosa
Text i direcció: Jordi Pérez i Soldevila

Una producció de cia. Sargantana – La Cuina dins del projecte Breus
Amb el suport de Districte Sants-Montjuïc – Ajuntament de Barcelona

Reserves a info@lavilella.com o fent click aquí!