Nova exposició: “Dibújame una casa”

El proper 27 d’abril a les 18:30h s’inaugura una nova exposició a La Vilella!

Es tracta de “Dibújame una casa, ¿qué casa eres?” de l’artista Magda-lena Staniewicz.

Aquell any a Barcelona plovia molt. M’encantava veure la ciutat a través dels bassals i trobar reflexes de poesia infinita als carrers. Caminant i buscant una nova casa, no deixava de preguntar-me: quina casa sóc?

I tu, quina casa ets?

Aquesta exposició acompanya el començament d’una nova temporada del conte itinerant “Dibújame una casa”, que podreu veure tots els diumenges del 29 d’abril al 17 de juny a La Vilella. Amb l’exposició, gaudireu d’una instal·lació fotogràfica sobre Barcelona, i d’una ciutat dibuixada amb les cases de les persones que ja van viure el conte.

Magda-Lena Staniewicz, nascuda a Poznan (Polonia), viu a Barcelona des de fa 15 anys. Formada en ciències socials i en teatre sensorial, crea experiències poètiques vinculades amb la ciutat.