Trans-borders’ open-call: cia Sargantana’s international work session

 

Ja està oberta la convocatòria per participar al Trans-borders – international work sessions. Aquesta serà la segona sessió de treball internacional dins el marc del Laboratori Transfronterer organitzada per cia Sargantana.

Aquesta sessió de treball està adreçada a actors, directors, performers, cantants, músics i ballarins, creadors de video, fotògrafs, artistes visuals, estudiants de filosofia i companys de recerca.

En el 15è aniversari de la companyia, i després d’acabar el 10è cicle amb el grup de recerca “La Cuina”, engeguem una nova sèrie de trobades amb creadors d’arreu del món.
En aquests 15 anys de treball hem desenvolupat una forma personal d’aproximar-nos a les arts escèniques com un vehicle per a connectar el públic amb ell mateix a través de la vida en escena. En cada producció intentem crear un espai de trobada on poder compartir una pregunta essencial amb el públic. Per tal d’establir un marc de treball i millorar la nostra metodologia, vam crear el grup de recerca “La Cuina”, que ha estat treballant durant 10 anys.

El trans-borders international work sessions ens permet començar un nou viatge d’investigació a través d’una sèrie de preguntes de caràcter antropològic, social i polític que estan presents al dia a dia de la nostra existència.
Aquest open-call convida a artistes nacionals i internacionals a respondre aquestes qüestions i a compartir el seu treball obertament, tal i com sempre s’ha caracteritzat el nostre treball com a companyia.

Aquest nou viatge compartit pretén continuar la recerca que vam començar amb “La Cuina”, però anant més enllà a partir del treball que s’ha realitzat al llarg dels darrers anys.
Volem seguir amb la recerca d’un llenguatge universal capaç de vincular el públic actual amb el seu present, que alhora està connectat amb el seu passat i que els permet projectar el seu món cap al futur. Les idees de la física quàntica com el quantum, el multivers, l’observador, o la matèria-energia; de PNL –programació neuro-lingü.stica–, així com la introducció de noves tecnologies i l’ús de música tradicional són algunes de les bases que estableix el nostre treball.

Aquestes sessions de treball volen anar més enllà, no només vivint a través de l’acció alliberant a l’actor-creador per poder trascendir, sinó també amb la dramatúrgia de l’acció, desafiant la relació amb el públic a través dels nostres cossos, del temps i l’espai.

Trobareu més informació del treball aquí!

 

_Informació pràctica

La data límit per enviar la sol·licitud per participar-hi és el 15 de juliol de 2018.
Els participants a la sessió seran escollits el 31 de juliol de 2018.
La sessió de treball tindrà lloc del 5 al 9 de setembre a Barcelona a La Vilella Teatre.

 

_Com fer la sol·licitud de participació:

Per inscriure’t és necessari enviar un e-mail a produccio@ciasargantana.cat amb:

– Una carta de motivació
– CV
– Un exemple del teu treball, en el format que convingui (opcional)

La participació a la sessió de treball és gratuïta.