Torna “Escales” d’Orbayu Teatre

Després de l’èxit que va tenir la temporada 2016-17, “Escales” torna a La Vilella i estarà programat de l’1 al 18 de novembre! Un espectacle que ens parla de l’amistat i de paternitats absents, i que durant l’any passat ha girat per tota Catalunya amb una gran acollida.

Aquesta és la història de dues dones, de dues amigues, que són tu i són jo. L’una repartia cartes abans de començar a escriure-les. L’altra, quan la iaia li explicava la caputxeta vermella, desconeixia que el llop vivia a casa seva. Com si es tractés d’una cançó de bressol i a través de la seva relació epistolar, a “Escales” ens preguntem per les paternitats absents i també per aquelles que se’ns fan presents però a les que no hi tenim accés.

Direcció: Carles Vidal
Repartiment: Aida Rivas i Lídia Casanovas
Producció: Orbayu Teatre
Dramatúrgia: Carles Vidal
Fotografia: Manuel Pérez

Podeu veure el teaser de l’espectacle aquí.