“Entre bambolines” de Roger Aran

El fotògraf Roger Aran presenta la seva exposició “Entre bambolines” a l’EASD Serra i Abella dins el marc del Docfield.

Aquest reportatge s’endinsa en el dia a dia de La Vilella Teatre, que lluita per mantenir-se. Situada al Poble-sec de Barcelona, és un espai de confluència artística. Va obrir el 2013 amb l’objectiu d’acollir propostes que fugissin del circuit comercial, sovint sacrificant la rendibilitat econòmica.

En Jordi Pérez i Soldevila, director artístic de La Vilella i de cia Sargantana, encapçala aquest projecte, dotat d’un estil propi a partir de la seva forma de viure i entendre la cultura. La Vilella és la via per canalitzar les seves inquietuds vitals i l’amor per al teatre. Per sobre de tot, el Jordi Pérez respira teatre constantment, i el viu amb una gran estima gràcies als beneficis que reporta: la seva gran obsessió és compartir amb el públic les emocions de veure una obra.

El reportatge fa un recorregut per algunes de les tasques invisibles, però imprescindibles, que implica gestionar un teatre com La Vilella.