La paraula en escena

Del 15 al 17 de febrer de 2019.

“Dona-foc, la dona que crema” de cia Les Fugitives.
15 de febrer a les 21h

És un espectacle poètic que combina versos, música i feminitat, que agrada tant els amants de la lírica com els que creuen que la poesia no fa per ells. Dona-foc, la dona que es crema, sorgeix a partir de la combinació de versos escrits únicament per dones. Les poetesses del segle XX i XXI han escrit sobre l’amor i la mort –temes que comparteixen amb els seus iguals masculins– , però també han escrit sobre la maternitat, la menopausa i sobre el què significa ser dona en un món on els homes tenen el poder.

“Cuentos para niños grandes” de Salva Soler i Andrea Porcar.
16 de febrer a les 21h

Diuen que només movent-nos podem saber, del cert, si érem al lloc correcte. “Cuentos para niños grandes”, és un viatge a través de la vida de qualsevol de nosaltres. Una recerca per tal de recuperar el nen que érem, per poder escoltar l’ésser humà que som. El poeta i actor Salva Soler i la músic Andrea Porcar, s’uneixen en un projecte artístic sense etiquetes on la poesia, el teatre, la cançó i el moviment es fusionen sobre una base musical de piano, acordió, guitarra o silenci. Tots aquests elements van teixint un univers propi on l’epicentre, és l’emoció.

Micro obert La paraula en escena amb l’artista convidat Dani Orviz
17 de febrer a les 19h

Tens un poema o un text propi o aliè que vols compartir? Doncs obrim l’escenari de La Vilella amb el primer micro obert de poesia i literatura oral “La paraula a escena” perquè comparteixis amb nosaltres el teu art. Inscripcions per recitar, al mail de La Vilella o el mateix dia a la sala.