Torna “Dibuixa’m una casa”

DIBUIXA’M UNA CASA
Espectacle per a DOS ESPECTADORS

Dibuixa’m una casa és un conte poètic itinerant per a dues persones que parla de la felicitat, la pèrdua i la reconstrucción d’un mateix a través d’un recorregut sensorial per la ciutat.

Explica la història de la pèrdua d’allò més estimat, de perdre’s un mateix i de la recerca per trobar-se de nou, i ho fa amb un viatge on es comparteix “el secret més amagat”: el secret d’una casa i la seva transformació.

La casa actua com un símbol universal i al mateix temps proper, amb què tothom d’una o altra manera, s’identifica. Mitjançant el joc s’obre una invitació a explorar la pregunta “i tu, quina casa ets?” Durant l’experiència es passa de ser lector o oient del conte a viure’l en primera persona, com a protagonista, emprenent un viatge propi.

FITXA ARTÍSTICA

Text i idea original: Magda-Lena Staniewicz
Creació del conte: Magda-Lena Staniewicz i Amparo Carnero

HORARIS

Dissabte 2, diumenge 3, dissabte 9 i diumenge 10 de març.
Es fan 4 passis diaris per a dues persones a les següents hores:

  • 10.30h
  • 11.30h
  • 12.30h
  • 13.30h

A cada hora es farà l’espectacle per a dos espectadors. Un cop reserveu, us indicarem l’hora adjudicada. Si teniu alguna preferència indiqueu-ho a la reserva juntament amb el cognom.

Important: per les característiques de l’experiència, necessitem que les reserves es confirmin amb una antelació mínima de 6 dies respecte a la data de l’espectacle.

Més informació i reserves a info@lavilella.com o a través del calendari de reserves aquí.