“Barricidi” – Art i Part Poble Sec

cia Sargantana forma part del grup motor d’Art i Part Poble Sec, un projecte de creació artística comunitària als barris de Barcelona. A partir de febrer començaran dos tallers paral·lels d’exploració i creació artística, i l’espectacle final es realitzarà al mes de juliol.

Amb aquesta creació col·lectiva volem apropar diferents disciplines artístiques als espais públics del barri i a partir de l’eix motor de la gentrificació i la pèrdua d’identitat, comerços i persones, mostrant la diversitat social, artística i cultural que enriqueix el Poble-sec.

Les diverses persones i entitats participants seran les que aniran construint l’espectacle. Entenem aquest projecte com un procés artístic transformador i reivindicatiu, que doni veu al veïnat i a col·lectius que estan patint directament o indirectament les conseqüències de la gentrificació del barri als últims anys. Per això, volem donar suport a les reivindicacions contra els desnonaments i tancaments de petits comerços.

Formen part del grup motor: Pla Comunitari del Poble-sec, Art&Coop, Transductores, Associació Susoespai, Institut del Teatre, Mercat de les Flors i cia Sargantana-La Vilella.

Podeu veure més informació dels tallers i fer les inscripcions aquí.

Podeu contactar aquí o trucar al 622 363 590 / 934 989 211

Un projecte de Barcelona Districte Cultural de l’Ajuntament de Barcelona.