“Alguien viene” de cia La Münchausen

Només queden dues setmanes per venir a veure “Alguien viene” de cia La Münchausen!! Teniu fins el 26 de maig.

Sarah viu sola. Gairebé. Un gat. La llogatera Miller. Trucades esporàdiques de la seva amiga Rose. La foto d’una filla que va desaparèixer sense deixar rastre. Un cop l’any rep a casa la visita del taxidermista Perkins. Junts beuen te i recorden a l’absent Lee. Aquesta vegada alguna cosa no va com hauria d’anar. Mentre Sarah cada vegada té més present el record de la seva filla, Perkins considera que ha arribat el moment de començar a oblidar.
No. Alguna cosa no marxa com ha de marxar. Una trobada inesperada entre Perkins i la misteriosa Miller farà que el passat torni a repetir-se. Sarah recorda el que una vegada va arribar a oblidar. I si en tot ésser vivent tragués el cap l’ull de cristall? ¿El farcit de dins?

Una comèdia. Gairebé. Una tragèdia. Grotesca. La obsessió per mantenir els éssers amb vida. Una obra contra natura més enllà del desig i de la solitud. Algú ve. Algú se’n va.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i dramatúrgia: Dionisio Sánchez
Interpretació: Llúcia Pérez, Pau Sastre, Guli Brünner, Laura Mihon
Ajudantia de direcció: Laura Mihon
Espai escènic: Daniel Ruiz
Il·luminació: Laia García i Joan Rey
Video i fotografia: Óscar de Estrella
Música: La Münchausen
Producció: Mamen Gallego
Agraïments: Chistelle Astier, La Nau Ivanow, Centre Cívic El Sortidor, Foment Martinenc i Casal de Barri Can Portabella.

FITXA TÈCNICA
Durada: 70 min.
Idioma: Castellà
Gènere: Teatre de creació
Disposició del públic: Italiana