Comencem la 7a temporada!

El 19 de setembre comença la setena temporada a La Vilella Teatre amb l’espectacle Freeze the nipple, una producció de Perpetuummobile que ens presenta la polèmica que va haver l’any 2017 al torneig de tennis Conde Godó: unes condicions climàtiques inesperades, i unes hostesses amb un uniforme de treball inapropiat.

El 17 d’octubre seguim amb Y me morí. Cabaret mexicano tragicómico para tres difuntos, de les companyies Dúo Fácil i Líquido Teatro, i sota la direcció de Juanjo Cuesta. Aquesta producció l’hem fet coincidir amb el 2 novembre, “Dia de morts” de Mèxic.

Després tenim programat Escenes d’un èxode. Li/ea/ving acte II, que començarà el 7 de novembre i només estarà 4 dies en cartell. És la segona part de la triologia de The Li/ea/ving project, de cia Sargantana. En aquesta peça es fa una exploració del viatge intern que fa una persona quan es veu obligada ha de marxar o fugir del seu país, de casa seva. The li/ea/ving project està rebent una bona acollida, en les seves múltiples formes, a diversos llocs de Catalunya, de l’estat espanyol i d’Europa.

Pols a la memòria, d’Anònims Producció, s’estrena a el 14 de novembre i ens explica la història d’un malalt d’Alzheimer que intenta trobar-se dins l’espai desconegut de la seva memòria.

I començarem el desembre amb Madame Marie, una producció de La Fornal d’Espectacles de Manacor. Aquesta és la història de Maria Altamir, que durant els anys de la guerra civil fou la madame d’una casa de prostitució a Mallorca molt concorreguda per militars, i que va ser detinguda de forma injusta pel règim.

Contents d’apostar de nou per una programació on l’èmfasi el posem en les temàtiques político-socials que, principalment, ens parlen també de la nostra realitat més candent.

Us recordem que per reservar entrades per qualsevol dels espectacles, podeu fer-ho aquí. I si necessiteu ajuda amb els passos a seguir per completar la reserva, podeu veure l’explicació-tutorial aquí!
També volem recordar-vos que podeu veure els avantatges dels socis/es de La Vilella aquí! Si voleu renovar el vostre carnet o demanar més informació, podeu fer-ho contactant amb info@lavilella.com.

Benvinguts i benvingudes!