Actualitat

Participació al 3er Festival internacional de Sidi Kacem

Cia. Sargantana viatja de nou al Marroc, aquesta vegada amb “The li/ea/ving project”, un muntatge que combina el workshop amb actors marroquís i el treball de creació de la companyia elaborat a Barcelona.

Audicions 2017

Cia. Sargantana obre la convocatòria per a noves incorporacions al grup de recerca sobre la interpretació de “La Cuina”.
Busquem:
– Actors i actrius majors de 25 anys .
– Amb ganes i capacitat per implicar-se en un treball de grup.
– Es valoraran coneixements musicals.

Les entrevistes als candidats tindran lloc la setmana del 9 al 13 de gener.
Els candidats pre-seleccionats participaran en dues sessions pràctiques amb els membres de “la Cuina” els dies 16 i 18 de gener.
Els candidats seleccionats entraran a formar part del grup de treball.

El procés de treball inclou:
– 2 sessions de treball setmanats.
– Sessions intensives puntuals.
– Participació en tasques de gestió de l’espai de treball.

Per a participar, envia’ns el teu CV i una carta de motivació a:

produccio@ciasargantana.cat

Data límit de recepció de sol·licituds: 30 de desembre de 2016

Participació al festival Vis a Vis.

cia. Sargantana participarà  en la nova edició del festival VisaVis. Aquest festival pretén posar en contacte dramaturgs catalans i francesos i afavorir l’intercanvi i el treball conjunt d’equips artístics dels dos costats dels Pirineus.

cia. Sargantana viatja a França amb La Cuina.

El proper mes de setembre, cia. Sargantana dirigirà  una setmana de sessions de laboratori amb un equip format per actors catalans i francesos. Després d’una primera trobada amb companyies franceses a Barcelona, la companyia es trasllada per aprofundir i ampliar el treball.

El treball realitzat durant aquestes sessions s’obrirà  al públic en forma de mostra final.

Comencem la creació de Li/ea/ving.

Després d’uns primers mesos de treball exclusivament d’entrenament i recerca a “La Cuina”, comencem un procés de creació del que serà  el proper muntatge de cia.Sargantana: Li/ea/ving.

Col·laboració dins “La Cuina” de cia. Sargantana i el Grup d’Estudis de Cultura i Societat (GRECS) de la UOC.

Fruit d’un primera trobada al voltant de l’estrena de “La Plana” la temporada passada en el que es va generar un interessant debat al voltant de la peça, ens vam plantejar obrir un treball conjunt de col·laboració.
La col·laboració s’inclou en la part de la recerca dedicada a la dramatúrgia i a la relació amb el públic, amb l’objectiu per part de cia. Sargantana d’anar més enllà  en el diàleg amb el públic.

Nou equip “La Cuina”

“La cuina” és el grup de recerca teatral amb el que Cia. Sargantana entrena regularment i experimenta amb les noves dramatúrgies.
Després d’un procés de selecció que va tenir lloc el juliol i en el que van participar una vintena d’actors, el grup es va completar amb dues noves incorporacions.
“La cuina” inicia el seu treball aquest octubre, amb dues trobades setmanals d’entrenament i recerca i amb trobades regulars amb socis de La Vilella per a compartir alguns dels elements que s’aniran treballant.