Breus és una trobada al voltant de peces teatrals breus amb una temàtica social. Volem generar un diàleg al voltant del que s’acaba de veure entre tots els assistents, tant públic com creadors, per a propiciar canvis en el nostre entorn.

Aquestes trobades són habitualment fora de l’espai teatral, busquem el lloc adient per a cada mostra, per fugir de la idea anquilosada que sovint té la gent del teatre i permetre un millor diàleg i, al mateix temps, un acostament al teatre, una creació de públic. Breus vol ser una eina per a fomentar la inclusió i la igualtat social a través de les arts escèniques. Breus és la punta de l’iceberg, el resultat de mesos de treball. Al mateix temps, és l’inici d’alguna cosa, una nova manera de parlar amb el públic d’avui en dia, és la base del que podran ser eines per a tots aquells que busquin un teatre entretingut, però no d’entreteniment, tant creadors com públic.

Breus és la síntesi del treball de laboratori, una trobada per a mostrar de forma pràctica alguns dels resultats als que hem arribat.

El treball que ens ha portat a les mostres acostuma a durar mesos o anys, i tots els membres del grup aporten la seva visió i la imaginació. Aquestes mostres van començar l’any 2012, quan sentim la necessitat d’iniciar l’intercanvi amb el públic a través de petites mostres del treball que ens porten, per exemple, a actuar al festival NunOff 2012 amb un treball sorgit exclusivament de la investigació. Fruit d’aquesta primera obertura, i gràcies a la bona acollida del públic, no només vam omplir més de dos mesos el nostre espai de treball sinó que ens va permetre a través de micromecenatge publicar els textos teatrals resultat del laboratori. Després de prop de 15 anys de treball com a companyia i de més de 8 anys de treball de recerca, on cada vegada destinem més hores al treball sobre l’escenari, volem iniciar un nou període de contacte amb el públic, per a compartir el treball i generar diàleg a través d’ell.

Propers Breus:
 • Li/ea/ving, acte I 
  • 20 octubre – Ripoll
  • 9 a 12 de novembre – La Vilella
  • 25 novembre – Museu marítim Barcelona
 • De quan tot filava quan filava
  • 18 novembre – Centre cívic Sortidor
  • 23 desembre – La Vilella

Amb el suport de: