grup la cuina maig 2017

La companyia

Cia. Sargantana es va fundar l’any 2003 de la mà  de Jordi Pérez i Dani Carles. Fixen el seu horitzó en un teatre basat en el treball de l’actor i en la unió de l’art teatral al món en què vivim, creant un espai de vivència, reflexió i comunió amb el públic.Un teatre on el públic no només hi vagi a passar una estona entretinguda, sinó que en surti commòs i tocat pel que acaba de veure.
Dins dels primers treballs, la companyia escull treballar amb textos propis que els permetin explorar tot el fet teatral, fixant en cada producció elements concrets a investigar.Des de l’any 2009 la companyia instal·la el seu estudi fix a Barcelona on segueix la seva recerca, amb més profunditat i de manera separada de les seves produccions.
Gràcies als resultats obtinguts a l’estudi, la companyia segueix treballant amb textos propis, però també obre la seva mirada cap a autors que tinguin coses a oferir al públic d’avui en dia.L’any 2013 cia. Sargantana obre La Vilella, un pas més enllà  en el procés iniciat fa gairebé 15 anys. La Vilella ens permet, no només ampliar el nostre treball d’investigació i creació, sinó també incrementar el contacte amb altres companyies i amb el públic.