La Teta lisa

Gairebé sense avisar, el càncer sorprèn Olivia, una “elitista” experta en l’art del cèlebre da Vinci, i la llença a una muntanya russa d’emocions que transformen la seva vida i la posen en joc en escena.
“La teta lisa” recorre les fases del càncer de mama, els temors, la sexualitat, la parella, la maternitat… I ho fa desdramatitzant, amb humor, frescor, amb valentia. “La teta lisa” està construida a partir de testimonis reals, alguns sorprenentment delirants, i ens omple de tendresa, metàfores i imatges poètiques. Amb un puntet àcid de parodia i autocrítica, ens convida a recuperar allò que hem perdut: a nosaltres mateixos.

“Una se pregunta si Leonardo buscó a la Gioconda para retratarla, o si ella necesitaba
que alguien, un Leonardo con sensibilidad, la retratase para devolverle
la sonrisa que en algún momento perdió en el camino”.

EDAT RECOMANADA: A partir de 12 anys
DURAda DE LA FUNCIÓ: 70 min.
AUTORA del TEXT: Rosa J. Devesa
DIRECTORA: Laya Martí
ACTRIU: Cybele Buffile
COMPOSICIÓ MUSICAL i ESPAI SONOR: Dani Campos
COREOGRAFIES: Ramon Oller
ESPAI ESCÈNIC: Ricardo Devesa
IL·LUMINACIÓ: Quique Culebras
FOTOGRAFIES I VIDEO PROMOCIONAL: Coté Asensio
IL·LUSTRACIÓ: Elsa Sánchez
PRODUCCIÓ: Compañía SaludArte
AGRAÏMENTS: A totes les persones i institucions que han col·laborat en aquest projecte i ens han ajudat a fer-ho possible. En especial, a totes les DONES que ens han regalat fragments de les seves vides per crear aquesta història. Gràcies sobretot a Neus Prat i Yolanda Fuster.